Сајмови

Тринаести Етно сајам хране и пића  у Београду

ДИПЛОМА ЗА „ВРЕДНЕ РУКЕ БАНАТА“

• Владимировчанке су са својим Добош ролатом освојиле треће место

Удружење жена „Вредне руке Баната“ из Владимировца учествовале су на 13. Етно сајму хране и пића, који је одржан у Београду, у суботу 24. новембра. Владимировчанке су бројним посетиоцима Сајма  изложиле домаће колаче, направљене по рецептури њихових бака и – освојиле треће место!

Изложба је била продајног карактера, а стручна комисија је обишла  све учеснике с циљем одређивања најбољих колача на Етно сајму хране и пића. И, „Вредне руке Баната“ су освојиле  значајно признање, пошто је комисија њиховом Добош ролату, у чијем прављењу су учествовале Регина Гланда, Елвиријана Белу и Георгина Дамјан, доделила  треће место.

Ова смотра прехрамбених производа афирмише традиционалне производе с циљем њиховог брендирања. Посетиоци манифестације су трговинске радње, хотели, ресторани, велики трговински ланци и појединци који дају прилику неафирмисаним произвођачима традиционалних производа да промовишу своје производе, као и да закључе купопородајне уговоре. Посећивањем дешавања ове врсте Владимировчанке су показале да активно учествују у промоцији свог удружења и општине Алибунар, као и својих домаћих и квалитетних производа, који не пролазе незапажено, већ напротив, бивају заслужено награђени.

(Према: Портал Општине Алибунар)