ШТО ВИШЕ ТО БОЉЕ... на задовољство родитеља и радост деце

Опово

Сви предшколци и ђаци прваци Општине Опово добили школске ранчеве

КОРИСНА ПОДРШКА РОДИТЕЉСКОМ БУЏЕТУ

• У четири насељена места Општине Опово, локлана самоуправа општине је поделила 222 ранца, и то 108 за предшколце и 114 за будуће ђаке прваке

Сваки почетак школске године је нова брига родитеља како распоредити породични буџет, а да све буде потаман али, као и прошле, тако и ове године, Општина Опово је преузела на себе део бриге о обезбеђењу основних средстава за почетак школовања, и то за све предшколце и ђаке прваке са територије општине Опово.

У понедељак је тако подељено 61 школски ранац за предшколоце и прваке у селима Сакуле и Баранда, а јуче је акција настављена и успешно завршена и у Опову и Сефкерину, што је наишло на одобравање родитеља, али и задовољство њихове деце, који су поздравили ову корисну акцију локалне самоуправе Општине Опово.

Милош Марков је будућим школарцима из Опова уручио 131 ранац (57 за предшколце и 56 за прваке), док је у Анка Симин Дамјанов, заменица председника оптине, у Сефкерину поделила 48 ранчева, 21 за предшколце и 27 за ђаке прваке.

Након уручења поклона, Милош Марков је предшколцима и будућим првацима честитао на почетку школовања, пожелевши свима да буду добри ђаци и оправдају поверење својих родитеља.

У Опову завршавамо акцију поделе ранчева нашим будућим предшколцима и будућим полазницим основне школе и на тај начин желимо да дамо подршку родитељима приликом наредне школске године. Урадили смо то у овом периоду како се родитељи не би излагали трошку, а ми као локална самоуправа имамо добру праксу из претходног периода и планирамо да наставимо са овом акцијом“, истакао је Милош Марков, председник Општине Опово.

(Фото: Глас Опова)

Пројекат „Општина Опово данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.