А ДОГОДИНЕ... Милош Марков, Предраг Гинцуљ и Гордана Рашић на градилишту у Сефкерину

Сефкерин

Стартовали радови на изградњи дечјег вртића

КАД ПОЧНЕ ДА РАДИ, КРАЈ ЛИСТАМА ЧЕКАЊА

• Уговорени рок за завршетак посла је око 300 дана, међутим радници тврде да то може знатно брже да се заврши и ја бих волео да то тако и буде – казао је Милош Марков, председник општине, током обиласка почетка радова

У Сефкерину су започети радови на изградњи дечјег вртића, инвестиције од изузетног значаја за Општину Опово, јер ће се завршетком овог посла решити проблеми збрињавања деце предшколског узраста, као и проблеми њихових родитеља са листама чекања, јер када вртић проради тих листа више неће бити.

Тим поводом, градилиште су обишли Милош Марков, председник општине, Предраг Гинцуљ, покрајински посланик и Гордана Рајшић, директорка Предшколске установе „Бамби“ у Опову.

Изражавајући задовољство коначним почетком радова, Милош Марков је подсетио да је требало обавити  низ предрадњи, од којих су најзначајније „увођење извођача у посао, и одређивања стручног надзора“.

-Све је то завршено и радови су почели, тако да су почели и рокови, што је нама изузетно битно за завршетак пројекта. Имао сам прилику да разговарам са радницима на градилишту и да добијем од њих отприлике неку прогнозу када ће радови бити завршени. Уговорени рок је око 300 дана, међутим они тврде да то може знатно брже да се заврши и ја бих волео да то тако и буде. У сваком случају почели су први радови, ову су припремни земљани радови за бетонирање темеља, тако да ћемо врло ускоро моћи да видимо контуре објекта, јер једна је ствар видети вртић на скици, а друга је ствар када видите уживо како се он гради и развија. Мислим да ћемо ускоро моћи да видимо његове праве габарите и колики ће то у ствари бити објекат”, истакао  је Марков.

(Фото: Глас Опова)

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.