СВЕ ЧЕСТИТКЕ... они су будућност панчевачког џудо спорта

Џудо

Сјајан успех такмичара панчевачког ЏК „Динамо“ на такмичењу у Београду

ЗА ДВА ДАНА – 12 МЕДАЉА

• Џудисти и џудисткиње панчевачког ЏК „Динамо“ освојили су пет златних медаља, две сребрне и пет бронзаних, као и шест петих места

После дуже паузе, из познатих разлога, Џудо савез Београда организовао је традиционално такмичење у два дана, за све узрасне категорије.

На такмичењу су учествовали и џудисти ЏК „Динамо“ из Панчева, који су показали да им пауза није превише одмогла у њиховој борбености и већ доказаном квалитету.

За два дана такмичари Панчевци и Панчевке, њих 23,  освојили су чак 12 медаља, од тога, пет златних, две сребрне и пет бронзаних, док се шест такмичара морало задовољити петим местима.

У узрасним категоријама ос 10 до 18 година, златне медаље освојили су Дивна Милановић, Ленка Станковић, Вук Рајковић, Урош Ђуришић и Алекса Ђуровић.

Сребрним одличјем окитили су се Филип Ћирић и Марко Јанковић, док су се Гаврило Бошковић, Исидора Дангубић, Никола Митић, Луна Лујански и Марјана Милановић у Панчево вратиле са бронзаним медаљама.

Пета места, што никако није неуспех, напротив, јер је конкуренција била велика и бројна, освојили су Матеја Црњин, Тијана Јожевић, Александар Поповић, Вукашин Ранчић и Милош Божић.

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево