ДА... тако се представља своја општина, од ране младости

Пландиште

Пријем за председника општине за првакиње државе у футсалу за основце

МЛАДЕ АМБАСАДОРКЕ ПЛАНДИШТА

• Од срца вам честитам на постигнутом успеху, желим пуно среће у даљем раду и желим вам пре свега да будете поносни на свој успех, јер је то резултат вашег рада и залагања – истакао је Јован Репац, председник општине

На недавно одржаном државном првенству основаца у футсалу, ученице ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Пландишта, освојиле су прво место и златну медаљу.

Историјски успех младих футсалерки није могао проћи незапажено, а и како би, не може баш свако бити најбољи у целој држави.

Тим поводом је Јован Репац, председник Општине Пландиште, организовао пријем за освајачице златне медаље, којем су сем сјајних девојчица: Таре Симоновски, Јоване Пећиновски, Анђеле Јанковић, Сандре Прица, Ане Марије Царан и Александре Царан, и њиховог тренера Кристијана Нистора, присуствовали и Бојана Стојановић, општинска већница за спорт и Сава Дивљаков, директор ОШ „Доситеј Обрадовић“.

Јован Репац, председник општине, није могао сакрити велико задовољство сјајним успехом девојчица из Пландишта:

Велика ми је част и задовољство што имам прилику да угостим државне прваке, освајаче златне медаље и што имам прилику да вам честитам на великом успеху који сте остварили. Ви сте понос наше општине, представници свега лепог што ваша школа представља, ви сте истински амбасадори средине из које долазите. Последњих година у оквиру школског спорта остварени су велики резултати, нарочито због чињенице што смо мала општина, али то јасно показује колико се труда и рада улаже у развој и унапређење школског спорта, колико пожртвованости је уложено у тај успех. Посебно бих се захвалио тренеру на несебичном труду и раду са децом и свим људима који су вам помогли да направите историјски успех и за школу и за Општину Пландиште. Од срца вам честитам на постигнутом успеху, желим пуно среће у даљем раду и желим вам пре свега да будете поносни на свој успех, јер је то резултат вашег рада и залагања”, истакао је Јован Репац.

Државне првакиње, сем освојене златне медаље, нису остале без награда и од стране општинске локалне самоуправе. Уз пригодне поклоне и захвалнице, свака од њих добила је и новчану награду у износу од 10.000 динара.

(Фото:еВршац)