А ЗА КРАЈ ПРИЈЕМА... и заједничка фотографија испред билборда, да се памти

Опово

Пријем председника општине за 14 „вуковаца“ ОШ „Доситеј Обрадовић“

А ИВА ЈЕ ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ

• Од четрнаест „вуковаца“, једанаест је девојчица и три дечака, а и ђак генерације је девојчица – Ива Кривокућа

Милош Марков, председник Општине Опово, како је то већ постало уобичајено, приредио је у свом кабинету пријем за најбоље свршене основце са територије општине Опово, за оне који су у својим ђачким књижицама током школовања знали само за петице, и тако постали носиоци  Дипломе „Вук Караџић“. На пријему, којем су  присуствовали  и њихове разредне старешине, као и директор ОШ „Доситеј Обрадовић“,  14 „вуковаца“ добило је по таблет рачунар, док је Ива Кривокућа, ученица генерације награђена лаптоп рачунаром.

Током непосредног разговор са председником општине,  „вуковци“ су изнели своје утиске о осмогодишњем школовању, као и будуће планове. Председник  Марков  је свима њима пожелео успешан наставак школовања, као и остварење свих жеља у будућем школовању и животу.

Анкица Јожика, руководилц Одељења друштвених делатности, јавне управе и општих послова, у обраћању најбољим ђацима у општини, подсећајући да локална самоуправа, већ традиционално, награђује најбоље ученике, истакла је да су награде  „мали знак пажње како за успехе у основној школи, тако и као подстицај за нове успехе у даљем школовању.“

Ево и имена 14 најбољих, да се зна,  заслужују они то: Ива Кривокућа, Ана Јованов, Татјана Вељановски, Исидора Нинков, Александра Јана Миленковић, Маја Стојчић, Исидора Попов, Марија Миловановић, Душан Стајић, Милош Урс, Михајло Веселиновић, Милана Недић, Анђела Комлушки и Николина Тасић.

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.