Привредна комора Војводине

Представљена туристичка понуда Града Вршца

ВРШАЦ ИМА ШТА ДА ПОНУДИ, БАШ!

Осим богате туристичке понуде, Вршац је и град са најчистијим ваздухом у Србији – истакла је Татјана Палковач, директорка ТО Вршац

Јуче је Привредној комори Војводине Туристичка организација града Вршца представила туристичку понуду овог јужнобанатског града, а своје најпривлачније особености представили су и два угоститељска објекта, хотел Вила „Брег“ и винска кућа „Хелвеција 1880“.

На прес конфенцији, коју је водила Кристина Ђого из ПК Војводине, госте је поздравила др Наташа Павловић, директорка ТО Војводине која, уз пригодне поздравне речи, није пропустила прилику да похвали активности ТО Вршац на промоцији туристичких потенцијала, о којима је детаљно говорила Татјана Палковач, директорка вршачке Туристичке организације.

Промоцијом туристичких потенцијала града Вршца, најавом предстојећих манифестација, представљањем културне баштине, промоцијом Вршачких планина и Делиблатске пешчаре, са акцентом да се ради о граду са најчистијим ваздухом у Србији, сигурно ће определити многе да своје слободно време и годишње одмор проведу у Вршцу, истакла је директорка ТО Вршац Татјана Палковач, након успешне промоције туристичких потенцијала Вршца.

На промоцији у ПК Војводине своју понуду представили су Хотел Вила Брег и Хелвеција 1880 и детаљније на презентацији упознали представнике медија, туристичких агенција и туристичке субјекте са богатом понудом ова два угоститељска објекта.

– Велика посвећеност запослених, улагање у промоцију, праћење трендова у пословању и захтева гостију, само је потврда дугогодишње традиције у деловању, истичу представници ова два објекта.