УГОВОР ПО УГОВОР... Јарослав Хрубик потписује још један уговор са Покрајинском владом

Ковачица

Потписана још два уговора са Покрајинском владом

БАШ ОНАКО КАКО ЈЕ И НАЈАВЉЕНО

• После спортске хале у Црепаји и израде пројекта развоја Општине, Покрајинска влада ће суфинансирати и израду пројеката за нову зграду Галерије наивне уметности и реконструкцију водоводне мреже

Баш онако како је и обећано. После потписивања уговора о суфинанирању развоја Општине Ковачица, у понедељак, 19. априла, Јарослав Хрубик, председник општине, најавио је за петак потписивање још једног уговора. И било је тако.

У петак, 23. априла, потписана су, не један него два уговора, на основу којих ће Покрајинска влада суфинансирати пројекте израде пројектно техничке документације за нову Галерије наивне уметности у Ковачици и  другу фазу реконструкције водоводне мреже.

После 60 милиона за суфинансирање изградње спортске хале у Црепаји и 650.000 за израду плана развоја Општине Ковачица, Покрајинска влада ће нову Галерију наивне уметности издвојити милион динара, док ће се „остатак“ од 1.400.000 динара надоместити из општинског буџета.

За реконструкцију водоводне мреже у Ковачици, Општина је издвојити 20 одсто потребних средстава, док ће Покрајинска влада овај пројекат  суфинансирати у износу од 80 одсто његове укупне вредности од 33 милиона динара.

(Фото: ПВ)

Пројекат „Општина Ковачица – будућност у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Ковачица
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.