ЈЕДНА ОД 29... мр Татјана Божић, већница за образовање, на уручивању награда

Панчево

После награда најбољим основцима и средњошколцима, на ред су стигли и…

НАЈБОЉИ СТУДЕНТИ, ЗА ЊИХ ПО 35.000 ДИНАРА

• Град Панчево исказује бригу према младим и перспективним студентима који су показали врхунске резултате у областима у којим се образују, али који су показали и висок степен одговорности, иницијативе и креативне енергије – рекао је Александар Стевановић, градоначелник Панчева

Град Панчево, у складу са политиком подршке образовању и постизању што бољих резултата на свим нивоима школовања, после наградног путовања за најбоље основце и новчане награде за најбоље средњошколце, поред књига, и новчане награде у износу од 12.000 динара, на ред су дошли и студенти. Они најбољи. Они који су завршну годину студија по Болоњском систему, на факултету чији је оснивач Република Србија, уписали школске 2021/2022. године, и који током студирања нису знали за мању оцену од деветке а чије је пребивалиште Град Панчево.

Кретеријуме које прописала Градска управа испунило је 29 студента, којима је мр Татјана Божић, градска већница за образовање, поред значајних књига које се односе на историјски развој, традицију и особености града Панчева и насељених места, уручила и новчане награде у висини од 35.000 динара.

Додела награда је само још један од начина да се апострофира колико се труд и залагање младих током високошколског образовања, прати и надасве цени. Тим поводом креиран је Јавни позив за доделу награда најбољим студентима и студенткињама града Панчева, за постигнуте резултате током школовања и образовања, за школску 2021/22. годину. Кроз помоћ талентованим студентима, Град Панчево исказује бригу према младим и перспективним студентима који су показали врхунске резултате у областима у којим се образују, али који су показали и висок степен одговорности, иницијативе и креативне енергије“ – рекао је градоначелник Панчева Александар Стевановић за „Војводина Уживо“.

(Фото: Мој крај)

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево