ДЕТЕ ЈЕ ДЕТЕ... у друштву са Алисом то само добија на тежини

Алибунар

Почели „Дечији октобарски дани позоришта“, пети по реду

ЗЕМЉА ЧУДА“ КАО ПОУКА ЗА СВЕ

Алиса је првог дана посетила чак три основне школе, у Добрици, Иланџи и у Селеушу

Манифестација „Дечији октобарски дани позоришта“, која се, у организацији Центра за културу општине Алибунар, а уз сарадњу са свим основним школама у општини, као и са Предшколском установом „Полетарац“ Алибунар, одржава пети пут, почела је јуче, и то увек радо гледаном „Алисом у земљи чуда“, позоришном представом у извођењу препознатљивог Алегрето театра из Вршца.

Алиса је јуче, осим у земљи чуда, посетила чак три основне школе: ОШ „Братство и јединство“ у Селеушу, ОШ „Милош Црњански“ у Иланџи, као и ОШ „Сава Вељковић“ у добрици. У све три школе Алиса је наишла на опште одушевљење и дочек праћен радосним смехом својих вршњака, оних од четири до једанаест година.

Догодовштине „Алисе у земљи чуда“ је интерактивно-образовно-васпитна представа, која увек подсећа на оне речи великог Мике Антића, да „путева има триста да се оде из детињства, а само се ретки сете да остану вечмо дете“, јер Алиса све подсећа да дете у себи не треба никада заборављати и да увек и свагда треба бити великодушан и добронамеран, у свакој прилици и према свакоме, и према људима, али и и према природи, без обзира…

Дечији октобарски дани позоришта“ су прилика и за дружење и за друштвеност и за сусрете који се не заборављају, јер Алиса је једна… Следи наставк посета, и то у понедељак, 19. октобра.

Не случајно, све позоришне представе су бесплатне за сву децу.

(Фото: Културни центар)

Пројекат „Алибунар данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.