МАГИЈА... још једна, овог пута јесења, атракција, на вршачки начин

Вршац

Манифестација „Магична јесен“, по други пут

ЈЕСЕН У МОМ СОКАКУ, А У ВРШЦУ

• На Градском тргу, у четвртак, петак и суботу, своју понуду представиће произвођачи зимнице, цвећа, меда, лековитог биља и традиционалних рукотворина

Ове године, у Вршцу ће се, по други пут, одржати манифестација „Магична јесен“, под покровитељством Града, а у организацији Туристичке организације Вршац.

На Градском тргу, од 13. до 15. октобра, своју понуду представиће произвођачи зимнице, цвећа, меда, лековитог биља и традиционалних рукотворина. Манифестација има за циљ очување, промоцију и популаризацију традиционалних заната, домаће радиности, здраве хране, као и свих благодети које јесен пружа.

Обједињена сајамска понуда, као што су цветни и еколошки аранжмани, зимница и лековито биље, вино и здрава храна – утицаће на подизање свести посетиоца о важности здравог начина живљења.

У оквиру “Магичне јесени”, организоваће се дечја ликовна радионица, где ће најмлађи Вршчани имати прилику да сликају, цртају и украшавају бундеве – најпопуларније плодове јесени.

Одржавање ове манифестације чини да Вршац, Град који развија манифестациони туризам, расте и све више постаје популаран, а интересовање за манифестацију показале су и медијске куће, што значајно доприноси повећању броја долазака туриста – каже се у саопштењу Туристичке организације Вршац.