Банатски Карловац

Одржана манифестација. „Дани породице“, по четврти пут

„КАРЛОВЧАНКЕ“ СУ СЕ БАШ ПОКАЗАЛЕ И ДОКАЗАЛЕ

• Чланице УЖ „Карловчанке“, осим што су учествовали у организацији, по први пут су и наступиле са изворним песмама, а организовале су и поделу 270 пакетића за најмлађе посетиоце

У Дому културе у Банатском Карловцу одржана је 4. по реду новогодишња манифестација “Дани породице”.

Манифестацију је, у сарадњи са Центром за културу општине Алибунар и Општином Алибунар,  реализовало креативно Удружење жена “Карловчанке”.

Пред пуном салом карловачког Дома културе нступили су дечји фолклорни ансамбли из Банатског Карловца, песници – клуба песника “Милош Црњански” из Банатског  Карловца, као и вокални извођачи Огњен Инђић и Слађана Лацку Спировски.

Први пут на овој културно-уметничкој манифестацији представиле су се и  чланице Удружења жена “Карловчанке” и то  са две изворне народне песме, побравши  при том громогласни аплауз свих посетилаца

На свој начин најмлађу публику забавио је и Предраг Вуковић Пеђолино, који је извео  интерактивни “Новогодишњи Пеђолино шоу”.

Манифестација није прошла без још једног пријатног изненађења за децу, Наиме, у холу Дома културе, заједно са чланицама Удружења жена „Карловчанке“, појавио се и Деда Мраз и поделио 270 новогодишњих пакетића које су, уз подршку покровитеља ове манифестације, спремиле и упаковале, опет,  “Карловчанке”.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.