КАКВО ДРУШТВО... Игор Мировић са носиоцима признања „Најбоље из Војводине“

Вршац

„Дани бербе грожђа” убудуће са знаком „Најбоље из Војводине“

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ГРАДУ ВРШЦУ

• Наша мисија је промоција Вршца и Војводине као атрактивне туристичке дестинације, као и очување и развој туристичких и културних вредности нашег Града и Војводине – истакла је Татјана Палкович, директорка ТО Вршац

Укупно 18 компанија ове године добило је сагласност на коришћење знака „Најбоље из Војводине“, на период од три године, и то осморо у категорији производи, двоје у категорији услуге и још осморо у категорији програма или манифестација.

„Признања ће за све добитнике бити нов мотив да у својим делатностима остварују још боље резултате и на тај начин дају додатни допринос развоју наше привреде“, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић, који је уједно и уручио добитницима награде.

  • Веома смо почаствовани због ове награде, јер то значи да је наш рад препознат и цењен.

Ова  награда припада свим Вршчанима, јер за период од више од шест деценија колико се манифестација одржава, свако је у неком периоду дао свој допринос да ова манифестација израсте у догађај који ће представљати Војводину и носити  ознаку квалитета „Најбоље из Војводине“.

Наша мисија је промоција Вршца и Војводине као атрактивне туристичке дестинације, као и очување и развој туристичких и културних вредности нашег Града и Војводине, са циљем да постанемо пожељно туристичко одредиште на туристичкој мапи Европе и дестинација које се радо и увек изнова посећује – истакла је Татјана Палковач, в.д. диркетора ТО Вршац, након доделе награда.

Пројекат „Град Вршац – грађанин као кључни актер градске локалне самоуправе“ суфинансира Град Вршац.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.