И ЛЕПО И КОРИСНО... а све у интересу својих суграђана

Алибунар

Нова акција Савета МЗ на уређењу животне средине

ТО ЈЕ МИСИЈА САВЕТА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

• Веома нам је битно мишљење грађана, јер ми радимо да би сви мештани лепше и лакше живели, да Алибунар буде боље место за живот – каже се у саопштењу Савета МЗ Алибунар, чији је председник Давор Петровић

Савет Месне заједнице Алибунар наставља активности на уређењу животне средине, а све зарад пријатније и лепше околине свис својих суграђана.

После сређивања улица и верских објеката на улазима у Алибунар са све четири стране, сада је у току акција на уређењу, поправке и пуштања у рад фонтана на платоу испред зграде Скупштине општине, како би и тај део Алибунара имао и лепши изглед и воду, не само ону из бунара по коју са бројним балонима у колима долазе многи грађани из суседних места, па и оних даље. Сем тога, ова вода није на улазу у Алибунар, већ у центру, и не цури надоле, већ нагоре!

Ево и саопштења из седишта Месне заједнице, канцеларије агилног председника Савета МЗ Давора Петровића.

Сређивање је обухватило искључење воде, пражњење базена, отклањање муља и маховине, уклањање смећа, прање које подразумева употребу хемијских средстава која разграђују наслаге каменца, фарбање и пуштање у рад. Ова акција је била у сарадњи између Савета Месне заједнице и кафе бара “Оffice” који је несебично помогао како би се сви радови привели крају и како би сви људи добре воље који су вредно радили на овом пројекту имали у сваком тренутку на располагању неко освежење у врелим летњим данима. Веома нам је битно мишљење грађана, јер ми радимо да би сви мештани лепше и лакше живели, да Алибунар буде боље место за живот. То је и мисија Савета Месне заједнице, али и мисија тима окупљеног око заједничке идеје и визије да заједно можемо све. Битно је да нас мештани памте као некога ко је препознао њихове потребе и допринео да им живот буде бољи“ каже се у саопштењу из седишта МЗ Алибунар.

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.