Економија

На ауто-путу Београд – Нови Сад, НИС  отворио још једну врхунски опремљену бензинску станицу

ЈЕДИНСТВЕНО КОРИСНИЧКО ИСКУСТВО

• Од допунских садржаја посетиоцима су на располагању отворена башта, дечије игралиште, фитнес кутак са справама за вежбање, као и соларни пуњач за мобилне телефоне

 

Компанија НИС наставила је модернизацију своје малопродајне мреже пуштањем у рад нове GAZPROM бензинске станице „Стари Бановци“, на ауто-путу Београд – Нови Сад

Овај савремени објекат, на коме је ангажовано 23 запослених, изграђен је у складу са највишим безбедносним и еколошким стандардима и јединствен је спој врхунске дигиталне технологије и иновативних решења у области малопродаје. Ово је уједно и једна од најсавременијих бензинских станица у мрежи GAZPROM, не само у Србији, већ и на глобалном тржишту. Уз широку палету најквалитетнијих нафтних деривата и робе допунског асортимана, као и пратеће услуге, овај објекат потрошачима гарантује јединствено корисничко искуство по којем је бренд GAZPROM препознатљив.

Бензинска станица „Стари Бановци“ је 22. малопродајни објекат НИС-овог премијум бренда у нашој земљи. Ово је уједно друга станица за снабдевање горивом опремљена врхунском дигиталном технологијом коју је НИС отворио у Србији. Први овакав објекат, такође под брендом GAZPROM, отворен је средином маја на аутопуту Београд-Ниш код Велике Плане. На овај начин НИС наставља да одлучно спроводи своју Стратегију развоја до 2025. године у којој је модернизација малопродајне мреже један од кључних праваца, а само у ова два модерна објекта НИС је уложио готово 570 милиона динара.

Бензинска станица „Стари Бановци“ опремљена је са пет „острва“ са мултифункционалним аутоматима за точење горива, као и мултимедијалним екранима и паноима на којима потрошачи могу да се информишу о актуелним понудама. Посвећена увођењу нових технологија у области енергетике на домаће тржиште, компанија НИС је својим потрошачима и на овом објекту обезбедио пуњач за возила на електрични погон.   Од допунских садржаја посетиоцима су на располагању отворена башта, дечије игралиште, фитнес кутак са справама за вежбање, као и соларни пуњач за мобилне телефоне. Енергију за наставак пута потрошачи могу да обнове у модерном амбијенту Drive Cafe ресторана са сјајном гастрономском понудом.

  Алексеј Черњиков, директор Блока Промет НИС-а је изјавио:
„Изградњом и почетком рада бензинске станице „Стари Бановци“ ми на најбољи начин спроводимо у дело пословну визију НИС-а. Реч је о једној од најсавременијих бензинских станица у региону на којој потрошачи могу да нађу врхунске производе и услуге, као и добру енергију за наставак пута. Овај објекат опремљен је савременом дигиталном технологијом и ми на тај начин настављамо са убрзаном модернизацијом наше малопродајне мреже која има више од 400 објеката у Србији и региону. Желим да истакнем да ће НИС и у наредном периоду наставити са развојем и модернизацијом своје малопродајне мреже, јер наши потрошачи заслужују најбоље“, рекао је Черњиков.

•••

    НИС на тржиштима Србије и региона управља мрежом од преко 400 бензинских станица у два малопродајна бренда, NIS Petrol и GAZPROM. Поред Србије, НИС-ов премијум бренд бензинских станица GAZPROM, послује и на тржиштима Босне и Херцеговине, Бугарске и Румуније. Пажљиво одабраном понудом врхунских горива, допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, GAZPROM бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача.