КАД НИЈЕ МОБИЛНА... одавде Мобилна канцеларија иде у сусрет грађанима

Ковачица

Мобилна канцеларија Општине сутра у Дебељачи

РАД НА ТЕРЕНУ, ПРАВА СТВАР!

Уколико имате сугестију, проблем, предлог, дођите да заједно то решимо – поручују грађанима функционери локалне самоуправе Општине Ковачица

Како би била што ближа грађанима, локална самоуправа Општине Ковачица организовала је рад Мобилне канцеларије, која сваког дана обилаази насељена места и у непосредном разговору са грађанима сазнаје које су то њихове животне потребе, с којима се проблемима сусрећу и како предлажу да се они реше.

И не само то, функционери Општине кроз рад Мобилне канцеларије су у прилици да чују и шта гто рађани предлажу за ефикаснији рад локалне самоуправе и Општинске управе, какве сугестије имају у том смислу, а свему томе треба додати и значај непосредног контакта функционера са онима које они представљају или којима својим положајем одговарају за одређени део друштвене реалности и окружења, како оног данас тако и оног сутра.

Данас су представници локалне самоуправе Општине Ковачица били у контакту са грађанима Падине, а сутра, 18. новембра, у 12 сати, чека их сусрет са житељима Дебељаче.

Све информације у вези рада Мобилне канцеларије Општине Ковачица могу се добити на број 062/888-05-07, одакле ће се чути конкретан одговор на свако питање.

Пројекат „Општина Ковачица данас – оно што остаје и сутра суфинансира Општина Ковачица.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.