РЕПРЕЗЕНТАТИВНО... Дивна Кирилов и Бојан Војнов за ковинским штандом (Фото:ТОО Ковин)

Нови Сад

ТОО Ковин на  53. Међународном сајму туризма

СТАЗАМА ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ, ШТА ВИШЕ!

• Већ првог дана Сајма туризма имали смо представљање пројекта „Стазама Делиблатске пешчаре“ , о којем је говорио Бојан Војнов из Долова – рекла је Дивна Кирилов, директорка Туристичке организације општине Ковин

На Новосадском сајму, у Хали „Мастер“ јуче, 17. новембра, отворен је 53. по реду Међународни сајам туризма. На Сајму је присутно више од 250 учесника из 14 земаља.

Поред Србије, ту су и излагачи из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Аустрије и Ирака.

Учеснике Сајма поздравио је нови градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, генерални директор Новосадског сајма  Слободан Цветковић, покрајински секретар за туризам Ненад Иванишевић, министар омладине и туризма у Влади Србије Хусеин Мемић, као и Горан Ђуровић, министар економског развоја и туризма у Влади Црне Горе.

ОДАВДЕ ПОЧИЊЕ… Дивна Кирилов испред просторија ТОО Ковин (Фото:Старт 013)

Током три дана, од 17. до 19. новембра, у Хали „Мастер“ своје понуде представиће туристичке организације општина и градова, а представиће се и агенције, институције, удружења, хотели, јавна предузећа, бање терме, осигуравајуће куће…

Сајам неће проћи без учешћа специјалиста из сфере гастрономије, наступа винарија, дестилерија, алкохолних пића…

На Сајму ће се и ове године представити и Туристичка организација општине Ковин, и то са својим пројектом о чарима Делиблатске пешчаре.

Ево шта о томе каже директорка Дивна Кирилов:

-Ковин се представља на заједничком штанду покрајинског Секретаријата за привреду и туризам Војводине, заједно са Туристичком организацијом Војводине и још неколико локалних туристичких организација. Већ првог дана Сајма туризма имали смо представљање пројекта „Стазама Делиблатске пешчаре“ , о којем је говорио Бојан Војнов из Долова.“

Међутим, није се на томе завршило. У оквиру „Војвођанског ручка“ који је презентовала Туристичка организација Војводине, Бојан Војнов је представио и манифестацију „Шетња Делиблатском пешчаром – У смирај дана“, при том обогаћујући тај садржај и шетњом јужним Банатом.

Пројекат „Општина Ковин данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Ковин.
Ставови изнети у оидржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.