ПЕТ ПЛУС ПЕТ... најбољи у Србији, ученици и њихови ментори

Бела Црква

Машинци ТШ „Сава Мунћан“ најбољи на Републичком такмичењу из машинства

ПЕТОРИЦА ВЕЛИКИХ, УЗ МЕНТОРЕ

Честитам свим ученицима и професорима машинске групе предмета, који су своје припреме засновали како на усвајању теоријских, тако и практичних знања и вештина“– рекао је Жељко Стаменковић, директор школе

На Републичком такмичењу из области машинства одржаном 10. и 11. маја у Смедеревској Паланци, ученици Техничке школе „Сава Мунћан“ Бела Црква освојили су прво место у категорији бравар – заваривач и тако постали екипни прваци државе.

Појединачно, најбољи су били Павле Пејчиновић, који је освојио је друго место и Никола Николић, који је био трећи. Осим њих двојице, у екипном надметању учествовали су и Иван Јожевић, Даниел Сомбор, Бојан Бранисављевић, Лука Паликућа, тако да су они заједничким снагама допринели да Техничка школа „Сава Мунћан“ постане државни првак.

У сваком случају великом успеху белоцркванских машиниста допринели су и њихови ментори, а то су професори машинске групе предмета: Јован Анђелић, Слободан Живковић, Јарослав Хоц, Петар Чула, Дејан Крањчевић и Новица Остојић.

„Честитам свим ученицима и професорима машинске групе предмета, који су своје припреме засновали како на усвајању теоријских, тако и практичних знања и вештина“– рекао је Жељко Стаменковић, директор ове успешне школе.