Дебељача

Коначно почело сређивање и Улице Моша Пијаде

НЕМА МАЊЕ ЗНАЧАЈНИХ УЛИЦА

· У односу на претходну власт, која је радила само испред кућа својих гласача, данас нема мање битних људи и мање значајних улица – истакао је Стеван Лазички, председник Савета Месне заједнице Дебељача

Јуче, 29. новембра (ех, беше то некада велики празник!) почели су радови на сређивању коловоза у дужини од око 500 метара, док ће ширина пута износити три метра.

Како је, том приликом, изјавио Стеван Лазички, председник Савета Месне заједнице Дебељача, прошко је време када су постојали мање и више важни људи, мање значајне и више значајне улице, јер „сви су путеви подједнако важни и све улице подједнако значајне за становнике наше Дебељаче“.

Лазички је истакао да су радови почели на иницијативу, Савета Месне заједнице Дебељача, изражавајући при том захвалност Општини Ковачица и Јарославу Хрубику, председнику општине, на томе „што је препознао потребе грађана Дебељаче и што су опредељена средства за приоритетне радове.

У разговору са грађанима, знамо да су ови радови дуго ишчекивани и у складу са програмом који је представљен грађанима. У односу на претходну власт, која је радила само испред кућа својих гласача, данас нема мање битних људи и мање значајних улица! Наш је циљ да свака улица буде урађена, те у наредном периоду следи наставак радова!

Хвала нашим грађанима на стрпљењу и вери да ћемо испунити све оно што смо обећали“ – поручио је Стеван Лазички.

Пројекат „Општина Ковачица – будућност у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Ковачица
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.