ЗАЈЕДНИЧКИ ДО... јер њихово јуче је наше данас

Алибунар

Још једна акција Савета МЗ у сусрет жељама грађана

КРСТОВИ ГОВОРЕ И О НАМА

• Најновијом акцијом, уз сагласност обе цркве, и српске и румунске, а уз подршку бројних донатора и конкретним радом радника ЈКП „Универзал“, у потпуности је сређен терен око сва четири крста на улазима у Алибунар, као и…

Акције у организације Савета Месне заједнице Алибунар, а у циљу задовољавања свакодневних потреба грађана, али и заједно са њима, не престају, а у прилог им иде и лепо време, тако да овогодишњим пословима још није крај.

Најновијом акцијом, а уз сагласност обе цркве, и српске и румунске, и уз подршку бројних донатора и конкретним радом радника ЈКП „Универзал“, у потпуности је сређен терен око сва четири крста на улазима у Алибунар, а уређени су и сви крстови.

Осим тога, мајстори су урадили и глетовање фасада постоља на којима се крстови налазе, уз сређивање и заштитног појаса, стаза од армираног бетона, као и постављање заштитног лима на самом постољу. Када буду испуњени временски услови за то, биће посађано и цвеће, као и зимзелено дрвеће, које ће красити прилазе и околни простор око сва четири крста.

Своје задовољство, осим грађана, овим послом изразили су и свештеници, и српски и румунски, који ће ускоро, уз заједнички молебан, освештати све уређене крстове.

Како кажу из Месне заједнице, још једном је потврђено јединство грађана, а сем тога, још једном се потврдило и да заједништвом и слогом може много тога да се уради на добробит свих грађана.

(Фото: МЗ Алибунар)

Пројекат „Алибунар данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.