ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ... и ученици и наставници и грађани

Вршац

ЈКП „Други октобар“ у акцији„Април месец чистоће“, други пут у априлу

СМАЊИ ОТПАД – ДОНИРАЈ ОДЕЋУ!

Уместо да бацимо ношену гардеробу, обућу и играчке, ми смо је опрали и средили, а затим ћемо је поклонити деци којој је то најпотребније – истакао је Слободан Јованов, члан ГВ за пољопривреду и заштиту животне средине

Јавно комунално предузеће “Други октобар” Вршац, по други пут овог месеца, на платоу Агрико пијаце, организовало је еколошко хуману акцију „Смањи отпад – донирај одећу“, у склопу акције „Април месец чистоће“.

Изузетно је важно да препознамо моћ рециклаже и њен потенцијал да позитивно утиче на животе других. Уместо да бацимо ношену гардеробу, обућу и играчке, ми смо је опрали и средили, а затим ћемо је поклонити деци којој је то најпотребније. На тај начин, не само што доприносимо заштити животне средине, већ и ширимо радост и солидарност у нашој заједници”, истакао је Слободан Јованов, члан Градског већа за пољопривреду и заштиту животне средине.

„Ова акција је резултирала прикупљањем велике количине одеће, обуће и играчака, која ће бити од суштинског значаја за оне којима је то најпотребније. Сва прикупљена одећа, обућа и играчке су прослеђене Дому за децу и омладину „Вера Радивојевић“ из Беле Цркве. Овим путем, изражавамо искрену захвалност свим суграђанима, а нарочито ученицима и наставницима ОШ „Јован Стерија Поповић“, који су учествовали и допринели овој акцији. Хвала вам на вашем несебичном доприносу и подршци“, саопштило је ЈКП “Други октобар”.