ПРИМЕР ЗА УГЛЕД... ОШ „Ђура Јакшић“ у Павлишу

Павлиш

Хуманитарна акција наставника и ученика ОШ „Ђура Јакшић“

ПОМОЋ КОЈА ЈЕ ВИШЕ ОД ПОМОЋИ

• Школа је до сада организовала осам различитих хуманитарних акција, што је за велику похвалу, истакао је Мирослав Лепир, градски већник задужен за образовање

Представници локалне самоуправе Града Вршца посетили су ОШ “Ђура Јакшић” у Павлишу, где су својим присуством подржали организовану акцију помоћи пензионерима и социјално угроженим мештанима овог села.

Запослени  у ОШ “Ђура Јакшић” Павлиш, заједно са ученицима и њиховим родитељима, припремили су пакете које је особље школе испоручило на кућне адресе својих старијих суграђана.

„Школа је до сада организовала осам различитих хуманитарних акција, што је за велику похвалу. Ученички парламент активно учествује у осмишљавању и реализацији ових акција и на тај начин деца развијају хуманост, солидарност и емпатију према другим људима.  Организована акција је прави пример како се сви требамо опходити према нашим пријатељима, комшијама и суграђанима“,  истакао је е Мирослав Лепир, члан Градског већа задужен за образовање, приликом посете школи у Павлишу.

Пројекат „Град Вршац – будућност у огледалу садашњости“ суфинансира Град Вршац.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.