ЛИЧНО... Драгана Митровић уручује ранац прваку ОШ „Јован Стерија Поповић“

Вршац

Градоначелница Вршца на свечаности почетка нове школске године

БУДУЋНОСТ, НЕ САМО ГРАДА ВРЕШЦА

• Драга децо, данас је велики дан за вас, јер започињете своје школовање, један веома важан пут у вашем животу – истакла је Драгана Митровић, градоначелница, на свечаности у ОШ „Јован Стерија Поповић“

Град Вршац обезбедио је ранчеве за све ђаке прваке у вршачким школама, а градоначелница Вршца Драгана Митровић ове године посетила је прваке у Основној школи „Јован Стерија Поповић“, којима је на пригодној свечаности поручила:

Драги ђаци прваци, поштовани родитељи и поштовани просветни радници, желим све да вас поздравим испред Града Вршца, али и у своје лично име. Велико ми је задовољство што смо данас на почетку нове школске године баш у Основној школи “Јован Стерија Поповић”, која је школа са највећим бројем ученика у Вршцу. Драга децо, данас је велики дан за вас, јер започињете своје школовање, један веома важан пут у вашем животу. Желим вам срећан први дан школе и много успеха у школовању. Ви сте, децо, будућност нашег град и наше земље” – истакла је градоначелница Митровић.

Свечано је било на пријему првака у Основној школи „Јован Стерија Поповић“, а најмлађе је најпре поздравила и директорка Милана Гроздановић, након чега је уследила и представа коју су припремили ученици старијих разреда.

На самом крају, прваци су сазнали и ко су им нови другари из разреда, али и добили ранчеве које им је лично уручила градоначелница Драгана Митровић.