ТИМСКИ РАД... Драшко Спремо

Наш саговорник

Драшко Спремо, директор Дунав осигурања а.д.о. ГФО Панчево

ПРИЈАТЕЉ ОСТАЈЕ  ПРИЈАТЕЉ, У СВАКОЈ ПРИЛИЦИ!

• Упркос новим и комплексним ризицима, које је са собом донела пандемија коронавируса, Дунав осигурање а.д.о. је успело да своје пословање прилагоди  свим тим ризицима, и то на једино могући начин, увођењем нових и унапређењем постојећих услуга – каже  Драшко Спремо, директор ГФО Панчево

Ево нас поново у пријатељској посети Дунав осигурању а.д.о. Главнoj филијали осигурања  Панчево, а како другачије, кад пријатељ остаје пријатељ, у свакој прилици и у свим околностима. На господина Спасића смо већ навикли, тако да сада идемо да разговарамо са господином директором Главне филијале Дунав осигурања у Панчеву.

Наш саговорник је, дакле, не господин Спасић, него  Драшко Спремо, који већ после неколико размењених реченица, иако мање-више куртоазних, оставља утисак човека са високим нивом професионалности, у сваком погледу, и са младалачком убедљивошћу која нас на тренутак подсети на господина Спасића,  а како и не би,  ипак је  то Дунав осигурање, лидер на српском тржишту осигурања, са 90 производа и 180 услуга у осигурању.

Прошло је тачно годину дана од нашег последњег сусрета, корона је била и тада, а и сада је, тако да се ту ништа није променило, али да чујемо шта јесте:

-Изазовна времена. у којима смо већ скоро две године, ставила су на пробу функционисање свих делатности, па тако  и оне чиме се ми бавимо, а то је осигурање. Али  смисао и сврха осигурања је управо способност прилагођавања свим околностима и свим временима, и то на најефикаснији начин. Тако да, упркос новим и комплексним ризицима, које је са собом донела пандемија коронавируса, Дунав осигурање а.д.о. је успело да своје пословање прилагоди  свим тим ризицима, и то на једино могући начин, увођењем нових и унапређењем постојећих услуга – каже  директор Спремо.

А кад је реч о Главној филијали осигурања Панчево, на чијем је челу, наш саговорник каже да је  ГФО Панчево ,,која послује у систему КДО и представља компанију на територији целог Јужнобанатског управног округа у години која је на измаку постигла је више него завидне резултате и остварила раст премија у многим врстама осигурања“.

 • Добровољно здравствено осигурање, путно здравствено осигурање, са покрићем за ковид 19, комбиновано осигурање домаћинства „Чувар куће“, осигурање усева, плодова и животиња,  само су неки из широке лепезе успешних производа, што са задовољством истичем, а који су на прави начин препознати од наших бројних клијената.  Користим ову прилику да се свима њима захвалим на поверењу које су нам указали, а које нас свакодневно инспирише и мотивише да будемо што јесмо – апсолутни лидери на тржишту Србије – истиче Драшко Спремо, не скривајући задовољство.
ДОБРОВОЉНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ
     Једна од 180 услуга осигурања је и добровољно здравствено осигурање.
Ево шта оно може да обухвата:
 • Ванболничко лечење
 • Болничко лечење
 • Здравствену заштиту трудница
 • Трошкове издавања лекова на рецепт
 • Офталмолошке услуге
 • Стоматолошке услуге
 • Осигурање превентивне здравствене заштите (систематски преглед)
 • Услуге физијатра и логопеда
     Постоје две врсте добровољног здравственог осигурања:
 • Индивидуално, намењено лицима која имају пријављено пребивалиште/боравиште у Републици Србији.
 • Колективно добровољно здравствено осигурање, намењено лицима која су у радном односу или су по неком другом основу члан колектива.
     Шта треба да радите уколико вам затреба услуга лекара?
Позовите Медицински контакт центар и оператер ће вас упутити у једну од здравствених установа у којој можете остварити своја права према уговореном нивоу покрића и уговореном трајању осигурања.

Али следи и наставак..

-Свакако да је то резултат тимског рада, и зато морам похвалити тим људи запослених у ГФО Панчево, у Масариковој 4, као и запослене у свим нашим пословницама и канцеларијама на територији Јужног Баната  и колеге који раде у три Дунав центра: у Панчеву, Вршцу и Белој Цркви. Свима њима желим да одам признање на врхунској професионалности, коју из дана у дан не само да потврђују него и унапређују, а све у циљу потпуног задовољства наших бројних клијената –напомиње директор Спремо.

А што се тиче планова у 2022. години, има ли ту неких новости, питамо?

-У 2022. години желимо да и даље растемо, разуме се, заједно са нашим клијентима, да заједнички пратимо тренд свеопштег друштвеног просперитета и томе, на свој начин,  дамо и свој допринос, као и да у будућности остварујемо све постављене циљеве,  јер смо свесни да је једино узајамна подршка кључ сваког успеха.

Компанија Дунав осигурање а.д.о.  и ГФО Панчево, у складу са пословном политиком корпоративне и друштвене одговорности, наставиће да пружају безрезерну подршку друштвеној заједници, кроз програме подршке намењене деци и здравственом систему, образовању и образовном систему, спорту, култури… а све у циљу посвећености стварању лепшег и хуманијег окружења за све,  жељно ишчекујући крај пандемије која нас је задесила – каже наш саговорник, не пропуштајући прилику да свим грађанима и грађанкама јужног Баната честита предстојеће празнике.

ДУНАВ ЦЕНТРИ
У оквиру широке лепезе услуга, Дунав осигурање а.д.о. и ГФО Панчево имају на територији јужног Баната и три Дунав центра, где се најбрже и најповољније могу обавити услуге техничког прегледа и регистрације моторних возила.
Дунав центри се налазе на локацијама у Панчеву, Улица Жерка Зрењанина 106Б, у Вршцу,  Улица Милоша Обилића 12А и у Белој Цркви, Зеленгорска улица ББ.

-Свим нашим садашњим и будућим осигураницима честитам предстојеће новогодишње и божићне празнике, са жељом да у наредној години сачувају оно што је свакако најважније, здравље, и  своје породице и своје.

Поред здравља, нека свима њима  предстојећа година обилује личним и пословним успесима, са жељом  да никад не забораве да у компанији Дунав осигурање увек имају поузданог и верног пријатеља, а ми ћемо се, као што то увек и чинимо,  потрудити да оправдамо дугогодишњи и безброј пута у пракси потврђен слоган наше компаније „Пријатељ остаје пријатељ“ – поред лепих жеља, подсећа на крају разговора Драшко Спремо.

С. Батало