ХВАЛА ГРАЂАНИМА ВРШЦА... Драгана Митровић

Вршац

Драгана Митровић, градоначелница Града Вршца

ГОДИНА ЗНАЧАЈНИХ ИНВЕСТИЦИЈА

• У 2018. години завршени су неки занчајни пројекти на чију  су реализацију Вршчани чекали годинама

И ове године је градоначелница Вршца Драгана Митровић  приредила  традиционални  новогодишњи коктел, на коме су присуствовали представници градске локалне самоуправе, привреде, школа, установа и институција чији је оснивач Град Вршац и други гости.

У свечаној и празничној атмосфери, градоначелница Митровић је честитала свим присутнима Нову годину и долазеће празнике, пожелевши гостима још успешнију 2019. години, као и личну и породичну срећу. Том приликом  градоначелница се осврнула и на оно што је градска власт урадила ове године за град Вршац, а што је од посебног значаја за све његове грађане, као и о плановима за наредну годину.

-С поносом могу рећи да смо завршили велике пројекте на које су Вршчани чекали годинама. Захваљујем се, пре свега, грађанима Вршца са којима имамо сјајну сарадњу и који су покретач свих активности које Град спроводи.

У овој 2018. години грађани Вршца добили су први градски олимпијски базен, завршена је изградња најсавременијег постројења за прераду пијаће воде у Павлишу. У селима је град Вршац, као лидер у поступку комасације, овај посао успешно спровео у Влајковцу, Избишту и у Уљми. Изграђени су спортски терени, обновљени домови култура, изграђени атарски путеви.

Када је реч о плановима у 2019. години пред локалном самоуправом је година напорног рада и бројних инвестиција.

У плану је комплетна реконструкција Опште болнице, реконструкција Пољопривредне школе, почеће се са пројектовањем индустријске зоне „Север“, али и са изградњом канализационе мреже у Павлишу,  бране у Уљми, као и са бројним другим инфраструктурним пројектима.

Желела бих да се захвалим на подршци Влади Републике Србије и посебно председнику Александру Вучићу, захваљујући коме се Вршац и цео јужни Банат поново развијају, истакла је градоначелница Вршца Драгана Митровић, у свом обраћању на новогодишњем коктелу уприличеном на измаку још једне успешне године.

Пројекат „Вршац некад и сад – оно што остаје“ суфинансира Град Вршац.