Пландиште

Донација компаније Wind Park и НИС-а Дому здравља

НОВО ВОЗИЛО ЗА ПРЕВОЗ ПАЦИЈЕНАТА

• У набавци опремљеног санитетског возила, Wind Park је учествовао са 2,5 милиона, а НИС са два милиона динара

Дом здравља Пландиште је од пре неки дан богатије за једно ново амбулантно возило за превоз пацијената, а које су заједнички донирале компаније Wind Park Plandište и НИС а.д. Нови Сад. Компанија Wind Park, која ради на пројекту изградње ветроелектране у општини Пландиште, у набавци новог возила учествовала је са два и по милиона динара, док је компанија НИС а.д. донирала два миоина динара, а у оквиру свог програма „Заједници заједно“.

Приликом уручења поклон-донације, Борис Грановски,  директор компаније Wind Park, изјавио је да компанија на чијем је челу има изузетну сарадњу са Општином Пландиште, и да је донација управо последица такве сарадње, захваљујући се, при том, председнику Општине Пландиште Јовану Репцу што је, уважавајући потребе грађана, изразио жељу за једном таквом донацијом.

-Уверен сам да ћемо, као друштвено одговорна компанија, и у будућности имати још оваквих друштвено одговорних пројеката – поручио је Борис Грановски.

Изражавајући задовољство успешно реализованим послом, уз захвалност дародавцима, председник Репац је истакао да ће ново санитетско возило допринети ефикаснијем и сигурнијем транспорту пацијената, свих оних који су на палијативној нези или на дијализи.

-Као одговорна локална самоуправа бринемо о нашим грађанима, и драго ми је што нас друштвено одговорне компаније у томе подржавају – рекао је Јован Репац, захваљујући на томе компаанијама Wind Park и НИС, које су препознале значај једне овакве донације.

И.Б.

Пројекат „Општина Пландиште – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Пландиште.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.