СПЕКТАКЛ... чаробни презентери новогодишњих чаролија

Алибунар

Деда Мраз дочекан на спектакуларан начин

БИЛО ЈЕ ТО ЧАРОБНО ВЕЧЕ  ЗА ПАМЋЕЊЕ

• Манифестација „Новогодишња чаролија“ , коју је у сарадњи са Општином Алибунар, организовала Туристичка организација општине, била је збиља права чаролија, не само за децу

После Банатског Карловца, година на измаку је на специфичан начин испраћена и у Алибунару, и опет пред препуном салом у којој су, ко други, била деца, сама или у друштву својих родитеља.

Манифестација „Новогодишња чаролија“ , коју је у сарадњи са Општином Алибунар, организовала Туристичка организација општине, била је збиља права чаролија, не само за децу.

Све оно што је виђено, а имало се и те како шта видети, било је на изузетном уметничком нивоу, али и изузетно забавно за најмлађе, који су одушевљено пратили сваки покрет и сваку реч  фантастичне групе „UV Dance“, која је у раскошним костимима извела представу за памћење.

А представа је била баш за прави угођај најмалађих, а то је „Лепотица и звер“, да би после „лепотице“ своје акробатске способности показали, ко други до Спајдерман, уз Ледену краљицу на штулама и Једнорогог, да би онда коначно из Лапоније стигао и Деда Мраз.

ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА… презентери и организатори вечери за памћење

И Деда Мраз не би био то што јесте да… толики пут прећи и не донети поклоне, то се није могло догодити, па је он и ове године обрадовао све малишане до 10 година, како оне из Алибунара, тако и оне из свих осталих насељених места Општине Алибунар, за које је обезбеђен бесплатан превоз како би и они могли да дочекају Деда Мраза.

Укупно 1200 пакетића Деда Мраз је успео да обезбеди захваљујући подршци његовој мисији од стране Општине Алибунар и Туристичке организације општине Алибунар.

Било је то збиља вече за памћење, првенствено намењено деци, али ни родитељи нису могли да остану равнодушни на изузетно креатицан програм и исто такве извођече.

Пројекат „Општина Алибунар – грађанин у функцији актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.