ПОСЛЕДНИ ПУТ… неки ће се појавити и поново, а ко, знаће се после 2. јуна

Панчево

Акценти са 35, последење седнице Скупштине Града Панчева у овом сазиву

ВИДИМО СЕ, КО С КИМ ЗНАЋЕ СЕ 2. ЈУНА

• Желим да се захвалим свима вама који сте учествовали у раду Скуштине Града Панчева, јер сте ви вашим одлукама допринели да град Панчево буде то што је данас, истакао је Александар Стевановић, у свом последњем обраћању одборницима изабраним пре четири године

Одборници Скупштине Града Панчева састали су се данас, 35, последњи пут у овом сазиву.

Њима се у два наврата обратио Славе Бојаџијевски, директор ЈП „Урбанизам“, који је прво говорио о Предлогу одлуке о изменама и допунама Плана детаљне регулације за подручје Северне индустријско-пословно-производне зоне у Панчеву, односно о потреби изградње вртића, за децу запослених у овој зони, а потом и о Предлогу одлуке о изменама и допунама Плана генералне регулације Целина 7 – Лука Дунав, „Греен фиелд 2“, Стара Утва и Стаклара у насељеном месту Панчево.

Оба предлога одборници су једногласно прихватили.

Потом се, бираним речима, од одборника опростио Марко Младеновић, посланик Народне скупштине Србије, а на крају и први човек Панчева, градоначелник Александар Стевановић.

Желео бих да се обратим, последњи пут у овом сазиву. Заиста феноменални пројекти, које је Младеновић поменуо са говорнице, су нешто што је обележило овај мандат. Желим да се захвалим свим суграђанкама и суграђанима на подршци коју су нам дали 2020. године како би могли све поменуте пројекте да реализујемо. Желим да се захвалим свима вама који сте учествовали у раду Скуштине Града Панчева, јер сте ви вашим одлукама допринели да град Панчево буде то што је данас. Хвала вам на томе и дубоко верујем да ћемо 2. јуна након одржаних избора и резултата који ће бити тада, наставити да радимо у још јачем ритму и наставити да радимо више за наше Панчево. Да Панчеву сутра буде још боље него што је то данас, се буде још боље него што је било 2020. године, да Панчево буде другачији град од онога што је био 2012. године када смо дошли на власт и затекли све оно што смо затекли. Ја вам обећавам драги суграђани и суграђанке са ове говорнице, да ћемо дати преко 100 посто својих могућности да у нашем граду реализујемо све оно о чему је Младеновић причао, јер то јесу пројекти које Панчево сутра заслужује. Хвала вам на раду у овој Скупштини, поштоване одборнице и одборници, а вас драги суграђани позивам да изађете 2. јуна на изборе и својим гласом подржите коалициону листу Александар Вучић – Панчево сутра“, поручио је градоначелник Стевановић, на последњем сусрету са одборницама Скупштине Града Панчева, пред локалне изборе 2. јуна 2024. године.

(Фото: ЕПА)