ПОТПУНО РЕКОНСТРУИСАНА... Зорана Братић у ОШ „1. мај“ у Владимировцу

Алибунар

Зорана Братић, председница општине, посетила школске установе у општини

САМО ДЕЦА ОБЕЗБЕЂУЈУ ОПСТАНАК НАСЕЉА

Приликом посете свим основним школама у Општини, председница је уручила и поклоне за 160 ђака првака, колико их има ове године • Сада је најважнији задатак безбедан повратак деце у школске клупе

 

Председница Општине Алибунар Зорана Братић, првог дана почетка нове школске године, заједно са својим сарадницима, посетила је све школске установе на територији општине Алибунар. Председница општине је у разговору са просветним радницима и родитељима истакла да Општина наставља са улагањем у обнову и изградњу образовних институција, наглашавајући да је сада најважније да су створени услови за безбедан повратак деце у школске клупе.

Општина је обезбедила свим првацима и пригодне поклоне. Уручено је укупно 160 пригодних поклона – ранчева, колико и има ђака првака ове школске године.

– Деца и само деца могу обезбедити опстанак насеља и будућност наше општине, улагање у школовање наше деце је један од најважнијих програмских циљева. Сходно томе, приоритет нам је улагање у образовне установе широм општине. У току је опремање фискултурне сале у Алибунару. Такође, у току је израда пројектне документације за два важна школска објекта у Банатском Карловцу, котларнице у основној школи и предшколске установе у овом насељеном месту. Осим тога, потпуно је реконструисана зграда ОШ „Први мај“ у Владимировцу, али и замена паркета и санација крова фискултурне сале у Николинцима, као и санација крова на сали у Иланџи, истакла је председница општине Алибунар Зорана Братић, још једном наглашавајући да је у овом тренутку на првом месту безбедност деце.

(Према: Општински сајт)

Пројекат „Општина Алибунар – будућност у огледалу садашњости“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.