ПОЧЕТАК ПУТА... а даље кроз Добрицу до кружног тока, све у свему 7,7 километара

Добрица

Завршено уређење државног пута Б реда, дужине од скоро осам километара

ПРАВА СТВАР: ПРАВИМ ПУТЕМ ДО КОМШИЈА

• После вишедеценијског пропадања, коначно је сређен пут који Добрицу и општину Алибунар спаја са суседним општинама и градом Зрењанином

Добрица је најсеверније место у општини Алибунар има око 1000 становника, а граничи се са општинама Ковачица и Сечањ, као и са градом Зрењанином. Пут који је водио до кружног тока, одакле се могло ићи у ова места, као и даље у Нови Сад, у дужини од готово осам километара, био је у јако лошем стању и не мала брига за све власнике својих четвороточкаша који су њиме ишли до Зрењанина или Новог Сада.

Коначно, пут је асфалтиран и то је сада за све њих једна брига мање, али и поен више за актуелну локалну самоуправу општине Алибунар која је препознала овај проблем и успешно изашла у сусрет потребама не само Добричана, већ и становнника других општинских места, да брже стигну до својих суседа из Средњобанатског управног округа.

Ево шта је о томе рекла прва дама општинске локалне самоуправе Зорана Братић, председница општине:

После више деценија, захваљујући одговорном односу председника Републике Србије Александра Вучића према грађанима, у општини Алибунар завршена је рехабилитација државног пута другог Б реда. Урађено је 7,7 км пута, од уласка у насељено место Добрица, кроз насеље, до кружног тока који спаја општине Алибунар са три суседне локалне самоуправе: општинама Ковачица и Сечањ, као и са градом Зрењанином.
Овај пут је био у доста лошем стању и представљао је проблем свим нашим суграђанима који су путовали у правцу Средњобанатског округа и ка Новом Саду.

Очекујемо да ће се на овај начин допринети и развоју привреде и чвршћој сарадњи два округа која овај пут повезује. Ово је још један у низу доказа успешне политике коју води председник Александар Вучић, показатељ да се Србија гради и иде напред, упркос многобројним изазовима и кризама данашњице – истакла је Зорана Братић.

(Фото: Општина Алибунар)

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.