РЕЧ ГРАЂАНА... биће још пројеката, то је сигурно

Сефкерин

Реализација пројекта реконструкције општинских путева тече по плану

У СЕФКЕРИНУ ГОТОВО, У ОПОВУ УСКОРО

*Пројекат реконструкције путева у општини Опово, у дужини од скоро четири километра, на 14 локација у општини, тече по плану, у шта се у Сефкерину уверио и Милош Марков, председник општине, где су радови успешно завршени

У оквиру пројекта „Реконструкција саобраћајница на територији општине Опово“, који се реализује на 14 локација у општини Опово, а који је са 40 милиона динара финансијски подржала Покрајинска влада, у Сефкерину су завршени радови на свим пројектом предвиђеним локацијама. Нови изглед добиле су улице Владе Петрова, Милана Ујевића, Несторов Стевана и Улица Вука Караџића.

Сефкерин су тим поводом посетили Милош Марков, председник општине, Предраг Гинцуљ, покрајински посланик из овог места, као и Ненад Јосић, председник СО Опово, који су обишли сређене путеве и успут, желећи да чују глас народа, поразговарали са грађанима о њиховим потребама.

По обиласку уређених саобраћајница, Милош Марков је, подсећајући да се пројекат реконструкције саобраћајница успешно и квалитетно реализује, додао:

Искористили смо прилику да обиђемо завршене локације и поразговарамо са нашим суграђанима, који су изразили задовољство што су њихове улице или делови улица коначно добили асфалт. Такође, разговарали смо и о другим проблемима које треба решавати, као и о новим пројектима који су у плану“ – рекао је Милош Марков, напомињући да су радови у Опову у току, и то пет улица: Банатској, Војвођанској, Индустријској, као и у улицама ЈНА и Иве Лоле Рибара.

(Фото: Глас Опова)

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.