Економија

Зaвршена модeрнизација једне од најпознатијих бензинских станица у Београду

„ЗМАЈ“ У ПОТПУНО НОВОМ РУХУ

• Реч је о најмодернијем малопродајном објекту у мрежи компаније НИС. Изграђена у складу са најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима,  нова бензинска станица НИС-а опремљена је врхунском дигиталном  технологијом

Бензинска станица „Змај 1“, једна од најпознатијих у Београду, у потпуности је реконструисана, а у њену модернизацију компанија НИС уложила је више од 3 милиона евра.

Овај објекат налази се на ауто-путу Београд-Загреб и један је од најмодернијих у мрежи од више од 400 бензинских станица којима НИС управља у Србији и земљама региона. Тим поводом ову бензинску станицу обишли су заменик градоначелникa Београда Горан Весић, генерални директор компаније НИС Кирил Тјурдењев и директорка маркетинга и комуникација у компанији McDonald’s Србија Десанка Ландауер.

Реч је о најмодернијем малопродајном објекту у мрежи компаније НИС и двадесет шестом објекту премијум бренда GAZPROM у Србији. Изграђена у складу са најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима,  нова бензинска станица НИС-а опремљена је врхунском дигиталном  технологијом и поседује пет „острва“ са двостраним мултифункционалним аутоматима за точење горива.

„Желим да се захвалим компанији НИС која наставља да инвестира у Србију. Желим да подржим свакога ко улаже у Град и ко жели да отвара нова радна места. Свако ново радно место је за нас важно и зато сам дошао овде да охрабрим НИС да наставе да инвестирају, а они ће у оквиру свог плана наставити да улажу како у Београд, тако и у Србију. НИС је  нама добар партнер и свака инвестиција је важна“, истакао је овим поводом Горан Весић, заменик градоначелника Града Београда.

Генерални директор компаније НИС, Кирил Тјурдењев, навео је да, захваљујући инвестицијама у малопродају, НИС данас има једну од најмодернијих и највећих мрежа у целом региону:

„Од 2009. године у модернизацију наше малопродаје у Србији уложили смо више од 200 милиона евра. Ова улагања и надаље ће бити један од приоритета за НИС. Отварањем нове бензинске станице “Змај” истовремено јачамо наше стратешко партнерство са Београдом и доносимо најмодерније трендове у области малопродаје у Србију. У томе имамо снажну подршку наших партнера из Владе Србије и Града Београда“, истакао је Тјурдењев.

Десанка Ландауер, директорка маркетинга и комуникација у компанији McDonald’s Србија, изјавила је овим поводом:

„Претходне године смо отворили три нова ресторана и реновирали овај један ресторан који данас свечано отварамо и који је један од омиљених ресторана наших гостију. Жеља нас у McDonald’s-у је да будемо добар пословни партнер у заједници у којој послујемо, тако да смо  улагањем у овај ресторан допринели развоју општине Земун, као једне од већих београдских општина. Наставићемо са развојем и ове године отвараћемо нове ресторане и нова радна места“, изјавила је Ландауер која се овим поводом  захвалила компанији НИС на заједничком пројекту.

GAZPROM бензинска станица „Змај 1“ шести је дигитални малопродајни објекат компаније НИС у Србији, који потрошачима нуди јединствено искуство кроз спој савремених технологија и иновативних решења у области малопродаје.  Изграђена на месту некадашњег објекта бренда NIS Petrol, нови визуелни идентитет и најмодернији дизајн нове GAZPROM бензинске станице употпуњује понуда широке палете горива домаће производње као и пажљиво одабрани асортиман допунских производа који је потрошачима доступан у оквиру Drive Café ресторана. Модерни амбијент који је већ постао препознатљив стандард у пословању премијум бренда компаније НИС додатно је обогаћен  допунским садржајем, а по први пут у региону, у саставу малопродајног објекта компаније НИС налази се и McDonald’s ресторан. Најновија бензинска станица НИС-а, „Змај 1“,  уједно је и пети малопродајни објекат у мрежи компаније на коме ће бити омогућено пуњење аутомобила на електрични погон.