КАО НОВ... Зграда Дома културе у Великом Гају након санације (Фото: еВршац)

Велики Гај

Завршен велики пројекат санације зграде Дома културе

ЗАВРШЕН И ТРЕЋИ ПОСАО: СРЕЂЕН И ДОМ КУЛТУРЕ

• У наредном периоду следи реализација више пројеката у свим местима Општине Пландиште, од значаја за бољи живот наших грађана – истакао је Јован Репац, председник општине

После сређивања зграде Основне школе, изградње спортског комплекса, у Великом Гају је завршен још један  велики посао, санација зграде Дома културе.

Тим поводом, готово нови, потпуно сређени објекат, посетили су Јован Репац, председник Општине Пландиште,  из чијег буџета  је финансиран цео пројекат, Душан Ћурчић, заменик председника и Горан Доневски, председник Скупштине општине.

Иначе, то није једини већи посао који је локална самоуправа Пландишта урадила у овом месту, о чему је говорио и Јован Репац, подсећајући да су током претходних неколико година у Великом Гају урађена санација зграде Основне школе, изграђен најмодернији спортски комплекс  у целој општини, а сада је завршено и сређивање зграде Дома културе.

-Санација овог објекта текла је у више фаза. У првој фази санирали смо кровну конструкцију, затим је у потпуности замењена столарија, а сада су завршени и радови на уређењу фасаде. Током реализације овог пројекта трудили смо се да очувамо изглед зграде са свим рустичним елементиима, обзиром да се поред Дома културе, у оквиру ове зграде налази и Месна канцеларија, амбуланта и пословни простор Удружења ловаца, све објекти који су од посебне важности за мештане овог села, истакао је  Јован Репац, загваљујући истовремено на подршци мештана Великог Гаја и посебно Далибору Карапанџи, председнику Савета Месне заједнице, на изузетном ангажовању око свега.

Председник Општине наговестио је је и нове пројекте, не само у Великом Гају, него и у свим осталим местима Општине Пландиште „посебно на санацији више објеката, као и на унапређењу комуналне и саобраћајне инфраструктуре, како би се унапредио живот свих наших грађана“, истакао је Јован Репац.

(Према: еВршац)

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.