НЕСТРПЉЕЊЕ... ускоро се креће на пут, заслужено, нема шта!

Панчево

Вуковци“ кренули на наградну екскурзију, Град части!

ОНИ ТО И ТЕ КАКО ЗАСЛУЖУЈУ

• Најбољи основци обићи ће Ђердап, Голубац, Текију, Сребрно језеро, манастир Тумане…

Најбољи свршени основци из свих основних школа са територије Града Панчева, ђаци генерације и „вуковци“, њих 155, отпутовали су данс на наградну екскурзију о трошку градског буџета.

Са „вуковцима“ је и на пут кренула и мр Татјана Божић, градска већница за образовање, која је пред полазак подсетила да Панчево већ седму годину заредом организује наградну екскурзију за најбоље свршене основце, укључујући и најбоље ученике ШОСО „Мара Мандић“.

На наградну екскурзију је отпутовало 155 вуковаца који ће обићи Текију, Голубац, манастир Тумане, Сребрно језеро, Ђердапску клисуру…

Град је за ову намену издвојио око 750.000 динара. То није једина награда вуковцима и ученицима генерације основних школа града Панчева. Њима ће такође бити уплаћен износ за поклон књиге од стране Града. Када је у питању награђивање ученика, као што знате, Град Панчево награђује и ученике генерације и вуковце средњих школа у новчаном износу и у јуну биће уприличена и та додела. Наравно Град Панчево награђује и студенте, тако да можемо да кажемо и да се похвалимо да бринемо о нашим младим нараштајима и очекујемо да сви ти најбољи ђаци и студенти заврше оно што желе, остваре се у професионалном, али и приватном животу, остану у нашем граду и својим знањем, трудом, радом и успехом га унапреде“ – истакла је већница Божић, пред сам пут чланица Градског већа за образовање.

(Фото: Мој крај)

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево