ЗАДОВОЉНИ... Драган Угринов и др Зоран Тасић

Опово

Новогодишњи пријем председника Општине и председника Скупштине општине

ВРАЋЕН ДУХ ЗАЈЕДНИШТВА И ДРУШТВЕНЕ ОДГОВОРНОСТИ

• У овој години реализовани су бројни пројекти, а за наредну годину буџет је утростручен – истакао је др Зоран Тасић, председник општине

Председник Општине Опово др Зоран Тасић и председник Скупштине општине Опово Драган Угринов, последњег радног дана у последњој недељи 1918. године, организовали су традиционални новогодишњи пријем за одборнике Скупштине општине, чланове Општинског већа и директоре друштвено одговорних привредних субјеката.

Поздрављајући присутне, Драган Угринов, председник СО, пошто је навео најзначајније моменте овогодишње активности одборника,  захваљујући им на конструктивној сарадњи за успешан рад Скупштине општине у овој години.

Потом се учесницима пријема обратио др Зоран Тасић, председник општине, који је годину на измаку оценио као изузетно успешну, како у броју реализованих пројеката, тако и по свему ономе што је допринело развоју општине и бољем животу њених грађана.

-Буџет који смо планирали за наредну годину је утростручен у односу на ову, што значи да очекују још већи пројекти у 2019. години, због чега сам поносан на све овде присутне, рекао је др Тасић, истучући да је враћен „дух заједништва и друштвене одговорности, о чему сведочи наша сарадња са бројним привредним субјектима“, посебно при том помињући „Агрос“, Млекару „Сакуле“, и Дента Фарм“.

Председник Тасић је са посебним задовољством, на крају обраћања присутним гостима, рекао да токм зимског распуста децу очекује пријатно изненађење, у виду монтажног клизалишта у самом центру Опова.

Пројекат „Опово – сва четири насеља са све четири стране општине“ суфинансира Општина Опово