Алибунар

Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину, посетио општину Алибунар

УЛАГАЊЕ У ШКОЛСКЕ САЛЕ – ЈЕДАН ОД ПРИОРИТЕТА

• Владимир Батез је општинском руководству уручио уговоре о финансирању инвестиционог одржавања фискултурних сале у Николинцима и Иланџи

Данас је у Алибунару боравио покрајински секретрар за спорт и омладину Владимир Батез, који је председнику Општине Душану Дакићу и начелници Јужнобанатског управног округа Данијели Лончар уручио уговоре о инвестиционом одржавању фискултурних сала у Основне школе „2. октобар“ у Николинцима и фискултурне сале, коју користе ученици ОШ „Милош Црњански“ у Иланџи.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину је ове уговоре, у вредности од 3.859.759 динара,  одобрио после јавног конкурса расписаног за финансирање пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у Војводини.

Похваљујући општинско руководство на квалитетној припреми пројектне документације, Батез је најавио и могућност финансијске подршке и за санацију кровне конструкције на фискултурној сали у Николинцима, уз равноправно учешће локалне самоуправе у финансирању тог посла.

-Школске сале и спортски терени су места где се деца кроз квалитетну наставу физичког васпитања правилно развијају, друже и почињу да се активно баве спортом, и зато је ревитализација тих објеката један од наших приоритета – истакао је Владимир Батез, након уручења уговора.

(Фото: Покрајинска влада)

И.Б.

Пројекат „Општина Алибунар – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Алибунар.

Ставови изнети у пшодржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.