У ПРИОРИТЕТУ... Драгана Митровић и Јован Кнежевић, са сарадницима, на месту проблема

Вршац

Почиње реализација пројекта санације и уређења потока Месић

НАЈВЕЋА ИНВЕСТИЦИЈА У ЗАДЊИХ 10 ГОДИНА

• Оно што је веома важно, то је да Град тренутно ради на пројектовању стаза, пешачких стаза и бициклистичких стаза, дуж читавог водотока, што је вишегодишња жеља наших Вршчана – истакла је Драгана Митровић, градоначелница Вршца

Годинама уназад град Вршац, приликом иоле обилнијих падавина, имао је великих проблема са поплавама у самом језгру града, а због неуређеног корита потока Месић, као и еколошких проблема због бацања отпада од стране неодговорних грађана.

Највећа инвестиција у Вршцу у последњих 10 година, вредна чак 198 милиона динара,

којом почиње решавање тих проблема, најављена је данас посетом градоначелнице Вршца Драгане Митровић, са сарадницима, и Јована Кнежевића, директора ЈКП „Други октобар“, месту где ти проблеми почињу, и одакле почиње њихово решавање.

Пројекат уређења водотока Месић је веома значајан за наш град Вршац. Са једне стране, веома је важан, пре свега због одбране од поплава, а са друге стране решен је и еколошки проблем који постоји дуж водотока Месић. Оно што је веома важно, то је да Град тренутно ради на пројектовању стаза, пешачких стаза и бициклистичких стаза, дуж читавог водотока, што је вишегодишња жеља наших Вршчана”, рекла је том приликом градоначелница Митровић.