ЗЛАТНА АНДРЕА... бриљантан повратак на европску сцену

Прес

Велики успех Андрее Стојадинов на Европском првенству у џудоу

ШТА ДРУГО, ЗЛАТО ЗА АНДРЕУ!

• Овогодишња добитница Новембарске награде Града Панчева стигла је до европског злата на бриљантан начин: све противнице побеђене су ипоном

Панчевка Андреа Стојадинов, чланица џудо клуба „Црвена звезда“ освојила је данас, у Будимпешти, златну медаљу на европском  првенству у џудоу, победивши све своје противнице максималним резултатом – ипоном.

Тако је Андреа, после две гренд слем бронзане медаље, освојене у Ташкенту и Тел Авиву, стигла и до злата, у категорији до 48 килограма, упркос повредама које су је дуже време пратиле, али које је она , на свој начин, успела да санира, и не дамо то, него и да освоји злато, на првом већем такмичењу.

„Пресрећна сам, мада је остао жал од прошле сезоне када сам желела да објединим титуле на Европском првенству у Поречу, ону јуниорски и за млађе сениоре. Хвала свима који су били уз мене на мом путу, пре свега, породици, Џудо савезу Србије и председнику Ивану Тодорову, мојој Црвеној звезди и председницима Стојану Вујку и Ивану Бошњаку  – рекла је, са осмехом нескривеног задовољства, европска првакиња Андреа Стојадинов, са златном медаљом у рукама.

Инааче, награда Града Панчева ће Андреи Стојадинов бити уручена 8. новембра, за Дан града, на свечаној седници Скупштине града Панчева.

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево