Вршац

Велики број пријављених студената за коришћење бенефита студентске картице

ПРАВА СТВАР УВЕК У ПРАВО ВРЕМЕ

  • Студенти свих високошколских установа у Србији, приватних и државних факултета, високих школа струковних студија и академија струковних студија, пријављених у Вршцу, уживају у бројним повластицама

Град Вршац, у сарадњи са Домом омладине Вршац и локалним привредницима, реализовао је пројекат који је омогућио бројне бенефите и олакшао студентима свакодневне активности. Студенти свих високошколских установа у Србији, приватних и државних факултета, високих школа струковних студија и академија струковних студија, пријављених у Вршцу, уживају у бројним повластицама.

Колико је сам пројекат успешан, показује велико бројчано стање пријављених студената, и то у веома кратком року.

„Студентска картица нуди заиста велике погодности и захваљујући њој омогућено је олакшано коришћење одређених услуга у нашем граду. Чак је и разонода, попут одлазака у позориште, на базен, уз њу приступачнија. Мени је од велике користи, обзиром да сам самофинансирајући студент и сваки попуст је добродошао. Осећам се привилеговано што сам стекла право на поседовање и коришћење студентске картице“, рекла је задовољна студенткиња Високо струковне васпитачке и медицинске школе у Вршцу.