ЛЕТО НА ТАМИШУ... пројекат који је наишао на велико интересовање

Панчево

Успешно реализован пројекат „Лето на Тамишу“

С НЕСТРПЉЕЊЕМ ДО НОВОГ ЛЕТА

• У реализацији пројекта, који је организовао „Спортико“, учествовало је 2.162 полазника, од којих је најмлађи имао 13, а најстарији 81 годину

Првог маја почела је реализација рекреативног пројекта „Лето на Тамишу“, који је реализовао Спортски клуб „Спортико“, који су са учесницима пројекта на Тамишу били три пута недељно, све до почетка септембра. Укупно четири месеца.

На часовима, који су били бесплатни, учествовало је укупно 2.162 полазника. Најмлађи је имао 13 година, а најстарији 81 годину.

Из Спортског савеза Панчево, уз констатацију да је „заинтересованост превазишла сва очекивања“, саопштено је да је „свако имао прилику да седне у кајак и весла, по сопстевној жељи, а уз стручну асистенцију и надзор тренера.“

Многи су овај пројекат доживели као диван вид рекреације, а млађи су га доживљавали као озбиљан тренинг”, кажу из Спортског савеза Панчево, додајући да су крај пројекта многи дочекали „са жаљењем“, али, кажу, ту је следеће лето и нова прилика за бсве заинтересоване за „Лето на Тамишу“.

(Фото: EPA.rs)

Пројекат „Град Панчево данас – оно што остаје и сутра“ су/финансирао Град Панчево