ПОЧЕТАК... да багери, а кад све буде завршено, од 1. маја, биће ту задовољна деца

Дебељача

Ускоро још једно дечје игралиште за децу

БИЋЕ ТО ПРВОМАЈСКИ ПОКЛОН ЗА НАЈМЛАЂЕ

• Пројекат се реализује према најстрожијим безбедносним стандардима, а 10 справа су прилагођене  за децу узраста од 6 до 12 година

У Дебељачи су пре неки дан почели радови на изградњи дечјег игралишта, а који би требало да буду завршени до 1. маја. Изградња дечјег игралишта, које ће испуњавати све безбедносне стандарде, резултат је конкурса компаније ElektraWinds, компаније која је изградила и ветропарк у Ковачици.

На конкурсу је „прошла“ Месна заједница Дебељача, која ће пројекат реализовати заједно са ЈКП „4. октобар“, најкасније до Празника рада.

Модерно дечје игралиште, за децу од 6 до 12 година, како је и пројектом предвиђено, имаће 10 справа које одговарају деци тог  узраста и биће у складу са свим оним што захтевају правила струке када су пу питању деца и њихова игралишта

По речима Стевана Лазичког, председника Савета Месне заједнице, вредност пројекта износи 576.000 динара, и чим цео посао буде завршен биће позвани представници компаније, која га је изфинансирала, да виде у шта су уложили средства, а пре тога и представници Института за безбедност, а што је неизбежни пут ка добијању употребне дозволе.

(Фото: КовачицаИнфо)

Пројекат „Општина Ковачица – будућност у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Ковачица
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.