А ПОСЛЕ ДРУЖЕЊА... да се зна да је данас 1. октобар

Долово

Удружење пензионера на свој начин обележило Међународни дан старијих лица

А ОД ГРАДА ПУНА ПОДРШКА И РАЗУМЕВАЊЕ

• Поводом Међународног дана старијих лица, доловачко Удружење пензинера посетили су Тигран Киш, председник Скупштине града Панчева, Маја Витман, градска менаџерка и Миленко Чучковић, члан Градског већа

Данас, 1. октобра, на Међународни дан старијих лица, Удружење пензионера из Долова имало је у високе госте, функционере градске власти. На позив Владе Димитрова, председника удружења, у Долову су боравили Тигран Киш, председник Скупштине града, Маја Витман, градска менаџерка и Миленко Чучковић, члан Градског већа задужен за рад, запошљавање и социјалну политику.

У пригодно сређеним просторијама Удружења пензионера у Долову,  доловачки пензионери, сем што су се показали као добри домаћини,  разговарали су са високим представницима градске локалне самоуправе о свему ономе што као удружење раде и чине како би се положај пензионера у што већој мери прилагодио њиховим потребама, као и о свим активностима пензионера у друштвеном окружењу и њиховом ангажману да у том окружењу буду што видљивији и ангажованији.

Представници градске власти изразили су задовољство оним што су чули, не пропуштајући прилику да истакну да пензионери и све старије особе могу увек рачунати на пуну подршку Града у задовољавању њихових потреба на најефикаснији начин, и да Град одговорном социјалном политиком и те како води рачуна о својим старијим суграђанима. Тако ће бити и убудуће, рекли су градски челници, уз захвалност домаћинима на указаној пажњи.

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево