И РАДИОНИЦЕ И ДРУЖЕЊЕ... физички хендикеп не мора бити препрека да се стигне до циља

Панчево

Удружење инвалида рада и Прво сликарско дружење

БАШ ТАКО, СВЕ СЕ МОЖЕ КАД…

• Позната сликарка Јелена Бадњева Ристић захвалила је Граду и локалној самоуправи на подршци и на свему што чини за Удружење инвалида рада и особа са инвалидитетом

Удружење инвалида рада и особа са инваалидитетом, које сваке године организује сликарске радионице, ове године је, у сарадњи са Градо,  организовало и Прво сликарско дружење, са јасном поруком: наставити још јачим интензитетом.

Како се одвија то креативно дружења сликара инвалида, којима су се прикључили и професионални сликари,  уверили су се и Миленко Чучковић, члан Градског већа задужен за рад, запошљавање и социјалну политику, и Станко Нимчевић, потпредседник Савеза инвалида рада Србије.

Миленко Чучковић је, поздрављајући све учеснике дружења, истакао да ће Град и локална самоуправа, као што су финансијски подржали и ово дружење,  наставити да помажу његове активности, и да су за то и ове године опредељена довољна средства у градском буџету, баш као што ће бити и надаље.

Станко Нимчевић, потпредседник Савеза инвалида рада Србије, у свом обраћању инвалидима истакао еје да су они најбољи доказ да болест не мора бити препрека да се оствари смисао живота, као и да томе доприноси и само дружење.

Позната сликарка Јелена Бадњевац Ристић најавила је да се идуће године планира окупљање још већег броја људи, уколико, разуме се, то дозволи епидемијска ситуација.

Јелена Бадњевац Ристић, уз захвалност Граду на подршци,  није пропустила да истакне да је све ово  организовано захваљујући локалној самоуправи Града,  која је препознала рад удружења, и подржавајући га у свим његовим активностима.

(Фото: еПанчево)

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево