НЕМА ОДМОРА ДОК... ОШ „Млада поколења“

Ковачица

У току су значајни радови у ОШ „Млада поколења“, и споља и унутра

И ДИРЕКТОРКА И ЛОКАЛНА САМОУПРАВА И…

• Ускоро нова фасада кухиње, прозори, интерактивне табле, клима, ЛЕД светло…

Захваљујући разумевању и помоћи локалне самоуправе, Покрајинске владе, као и Ветропарка „Ковачица“, Основна школа „Млада поколења“ ће нову школску годину дочекати и другачијим изгледом и са новим дидактичким средствима, и са новим осветљењем, а уз то, разуме се, и са новим амбицијама.

Шта се све ради, сазали смо од предузимљиве директорке Ањичке Биреш, која не пропушта прилику да ученицима и наставницима ове школе обезбеди што квалитетније услове за рад, и то у свим сегментима наставног процеса.

Тако се сређује комплетна фасада кухиње, постављају нови прозори на четири учионице, што ће допринети повећању енергетске ефикасности, затим су набављене две интерактивне, тзв. „паметне“ табле, као и још нека наставна средства, биће постављени и неопходни клима уређаји и, на крају, замениће се и комплетно осветљење новим, ЛЕД светлом, а шта све то значи сувишно је објашњавати.

„Желимо да искористимо све што можемо искористити за што боље услове за рад наших наставника и наши ученика, уз разумевање локалне самоуправе, Покрајинске владе, помоћ Ветропарка, ето успевамо, и нећемо стати, уздамо се да је истина да срећа прати храбре, те нећемо посустајати – каже Ањичка Биреш, неспорно и те како заслужна за све оно по чему се ова школа препознаје.

Пројекат „Општина Ковачица – будућност у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Ковачица
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.