ЈЕДАН ОД... министарка Маја Поповић уручује уговор директорки Гордани Рајшић

Опово

ПУ „Бамби“  обезбедила  средства за пројекат повећања енергетске ефикасности

СЛЕДИ ЗАМЕНА КОМПЛЕТНЕ СТОЛАРИЈЕ

• За реализацију пројекта „Унапређење енергетске ефикасности“ ПУ „Бамби“ од Министарства правде Владе Србије добила 477.000 динара

Министарство правде Владе Републике Србије је ове године спровело јавни конкурс, шести по реду, а за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења.   Из тих средстава, 500.000.000 динара је издвојено за финансирање пројеката из области здравства, културе, образовања и социјалне заштите, за бројне установе те врсте широм Србије, чијим је представницама уговоре поделила Маја Поповић, министарка правде у Влади Србије.

Тако је и Предшколска установа „Бамби“ Опово, за пројекат „Унапређење енергетске ефикасности“ добила 477.000 динара, а на основу уговора који је са Министарством  правде потписала Гордана Рајшић, директорка ове предшколске установе у Опову.

Добијеним средствима замениће се комплетна столарија на објекту, што ће, по речима директорке Рајшић, бити  „од великог значаја за нашу установу и боравак деце“

„Захваљујем  свим колегама који су радили на пројекту и у будућности очекујемо још много лепих пројеката“, изјавила је Гордана Рајшић за „Глас Опова“.

Додели средстава присуствовали су и Марија Обрадовић,  министарка државне управе и локалне самоуправе, Ференц Вицко, државни секретар Министарства здравља и Ивица Радовић, државни секретар Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.