Банатски Соколац

У току реализација 1. фазе  изградње и асфалтирања дуге саобраћајнице

ОД ЗНАЧАЈА ЗА ЧИТАВУ ОПШТИНУ

• Радови на изградњи путне инфраструктуре су значајан напредак и велики корак ка уређењу саобраћајница на територији општине Пландиште – рекао је Јован Репац, председник Општине Пландиште

У Банатском Соколцу, у општини Пландиште, у току су радови на асфалтирању саобраћајнице, чији је почетак од ракрснице са регионалним путем Пландиште – Зрењанин,  па до самог села.  Ово је прва фаза радова на том путу, дугом 1200 метара, при чему се у изградњи и асфалтирању пута примењује најсавремениј технологија, по први пут на овом подручју.

Раднике који раде на уређењу саобраћајнице посетили су Јован Репац, председник општине, Ендре Сабо, председник Скупштине општине и Душан Ћурчић, члана Општинског већа задужен за рурални развој.

Извођачи радова потврдили су председнику Репцу и његовим сарадницима да се радови одвијају предиђеном динамиком и да ће сви рокови бити у потпуности испоштовани.

Председник Репац је рекао да је ово „за општину Пландиште велики пројекат, који ће се реализовати у више фаза, па чемо тако добити комплетно нови пут све до Милетићева“.

„Радови на изградњи путне инфраструктуре су значајан напредак и велики корак ка уређењу саобраћајница на територији општине Пландиште. Реализација оваквих пројеката је од велике важности, не само за насељена места која повезују нове саобраћајнице, већ за читаву општину, јер тиме показујемо да водимо одговорну политику развоја и реализације великих инфраструктурних пројеката“, изјавио је Јован Репац, након обиласка радова.

И.Б.

Пројекат „Општина Пландиште – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Пландиште.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.