ПОСЛЕ 66 ГОДИНА... почетак прве фазе радова – замена прозора

Банатски Карловац

У току прва фаза реновирања Здравствене станице Дома здравља Алибунар

КАД СЕ ИМА ПОДРШКА ОПШТИНЕ, ОНДА…

Захваљујући одличној сарадњи и пуној подршци наше Општине, наш проблем са дотрајалом зградом ове здравствене станице ће бити решен – истакао је др Валентин Ардељан, директор Дома здравља

Дом здравља Алибунар је крајем прошле године, уз подршку Општине, завршио радове на уређењу простора и ту, 2022. годину, завршио у новом амбијенту и са новом опремом, чиме је у знатној мери подигао квалитет услуга , не само за становнике Алибунара, већ и других насељених места.

Ове године, пре неколико дана, почели су радови на сређивању здравствене станице у највећем општинском месту, у Банатском Карловцу, где је мало тога шта урађено од почетка њеног рада, три године после почетка рада здравствене установе у Алибунару, седишту општине, давне 1964. године.

Радови на сређивању ове здравствене станице одвијаће се у два фазе, најпре ће се променити прозори и уградити лед светла – панели, што ће много значити на плану енергетске ефикасности, а потом, у другој фази, следи санирање подова и глетовање и кречење свих просторија, што ће допринети много пријатнијем окружењу и за пацијенте и за запослене.

И ови радови, као и они прошле године, омогућени су захваљујући финансијској подршци општинске локалне самоуправе, што потврђују и речи директора Дома здравља др Валентина Ардељана:

Ово је прво реновирање Здравствене станице у Банатском Карловцу од њеног оснивања, давне 1967. године. Захваљујући одличној сарадњи и пуној подршци наше Општине, наш проблем са дотрајалом зградом ове здравствене станице ће бити решен и на тај начин ћемо, пре свега, омогућити пружање квалитетније здравствене заштите нашим суграђанима, а запосленима у нашој установи рад у пријатнијем и лепшем окружењу” – истакао је др Ардељан, замоливши грађане да имају стрпљења до краја новембра, докле би требало да сви радови буду завршени.

(Фото: сајт ДЗ)

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.