МИКИ С ПОНОСОМ... Драгана Крстић на прослави Дана школе, 14. марта, на дан рођења великог Мике Антића

Панчево

У ОШ „Мирослав Мика Антић“, захваљујући помоћи НИС-а, сређени ђачки тоалети

СА НИС-ОМ И У НОВЕ ПОДУХВАТЕ

• НИС је одвојио милион и 500 хиљада динара и сва средства су утрошена у року, јер смо ми једна озбиљна школа, а имамо сарадњу са једном друштвено одговорном компанијом – истакла је Драгана Крстић, директорка школе

У Основној школи „Мирослав Мика Антић“ у Панчеву недавно су, захваљујући помоћи НИС-а, завршени послови на уређењу свих ђачких тоалета, чиме је урађен још један у низу послова на остварењу основног циља ове образовне установе, а то је, поред квалитетније наставе, и што функционалније и лепше окружење, како у самој згради тако и у дворишту.

„Компанија НИС АД Нови Сад је донирала средства за замену унутрашње столарије. Ове године смо у јануару током зимског распуста и касније током викенда заменили потпуно столарију на ђачким тоалетима, 40 штокова и врата је замењено и створени су бољи и квалитетнији услови за ђаке. У исто време подигли смо и ниво хигијене и могућност да деца безбедније бораве у тоалетима“, изјавила је Драгана Крстић, директорка школе, подсећајући да су радови су изведени у целој школи, у приземљу и на спрату.

„НИС је одвојио милион и 500 хиљада динара и сва средства утрошена су у року, јер смо ми једна озбиљна школа, а имамо сарадњу са једном изузетно друштвено одговорном компанијом. Ова врста помоћи много нам значи, истакла је директорка Крстић, у изјави за ТВ Панчево, напомињући да се сарадња Школе са НИС-ом планира и у наредном периоду.

(Фото:Фб Школе)