Јагодина

У недељу четврта трка овогодишњег картинг шампионата

И ЈОШ ЈЕДНА G-DRIVE ПОДРШКА

• Овог викенда у Јагодини се очекује посебно узбуђење јер се вози такозвани „контра круг“, што ову трку чини још атрактивнијом

Четврта трка Отвореног првенства Српског спортског картинг савеза 2024. биће одржана у недељу, 30. јуна, када нас очекује незаборавна адреналинска авантура на стази Картинг центра Јагодина, уз подршку GDrive премијум горива, које је доступно само на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама. Снага и енергија које пружају GDrive горива најбољи су покретачи посвећених и искусних картинг тркача.

Овог викенда нас у Јагодини очекује посебно узбуђење јер се вози такозвани „контра круг“ што ову трку чини још атрактивнијом. Као и до сада, снаге ће одмерити како најмлађи такмичари у категорији Бамбини, тако и они најискуснији у категоријама Мастер и Таг, а чека нас и посебна категорија G-Drive куп.

Такмичарски дан почиње свечаним дефилеом у 12 часова, након чега следи најузбудљивији, такмичарски део, док је свечано проглашење победника планирано за 17 часова. За најбоље у свакој од категорија обезбеђене су G-Drive награде, док најуспешније у генералном пласману на крају сезоне очекују вредна признања, и то бесплатно G-Drive гориво и сет G-Drive производа.

G-Drive премијум горива производе се према највишим европским и технолошким стандардима. Редовном употребом G-Drive горива омогућавају повећање снаге и професионалну заштиту мотора. Најсавременија технологија производње потврђује врхунски квалитет нафтних деривата и зато G-Drive већ годинама завређује поверење потрошача.