Вршац

Туристичка организација  урадила  каталог „Вршачке манифестације“

АЛИ И ПОСЕБАН КАТАЛОГ О ГУДУРИЦИ

• Средства су добијена на конкурсу Покрајинског секретаријата за образовање, управу и националне заједнице, а каталог је урађен на више језика

Туристичка организација Вршац је и током 2020. године, урадила двојезични каталог „Вршачке манифестације“. Каталог је штампан на српско-румунском и српско-мађарском језику и у њему су представљене све наше велике манифестације са којима је Вршац познат у земљи и иностранству. Пре свега, ту су Дани бербе грожђа, Винофест, Вршачки венац, Вршачка позоришна јесен, али и оне новије, али исто тако познате и посећене, као што су Винд фест, Way of Life, сеоске славе.

Средства за израду каталога Вршачке манифестације добијена су по конкурсу Покрајинског секретаријата за образовање, управу и националне заједнице.

Такође, МЗ Гудурица и Туристичка организација Вршац урадила је промотивни материјал о Гудурици и то на српском, мађарском и румунском језику којим се промовише село као виноградарски крај и као мултинационална средина. Средства су такође обезбеђена на конкурсу код Покрајинског секретаријата за образовање, управу и националне заједнице.

Промотивни материјал биће подељен винаријама у Гудурици и на сајмовима туризма у земљи и иностранству на којима ће учествовати Туристичка организација Вршац.